scat porn jav

Istraživačka stanica Petnica

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Prijavljivanje 2017.

Istraživačka stanica Petnica

Jedinstvena institucija za rad sa srednjoškolcima zainteresovanim za prirodne, matematičke, tehničke i društvene nauke, raspisuje

KONKURS

za prijavljivanje kandidata za učešće na Programima u 2017. godini.

Pozivamo sve srednjoškolce iz Srbije i drugih zemalja regiona kojima jezik nije barijera, a voleli bi da se oprobaju u naučno-istraživačkom radu, da se druže sa vršnjacima sličnih interesovanja, da nauče nešto novo, da istraže svet oko sebe, da se prijave.

Istraživačka stanica Petnica, podstiče sve učenike, ne samo one sa najboljim rezultatima u školi, da se usavršavaju, prošire svoje vidike i isprobaju nešto novo. Ocene nisu presudan faktor u selekciji, jer je motivacija i interesovanje mnogo važnije.

Pre nego što kandidati krenu sa prikupljanjem dokumenata i popunjavanjem prijave, preporučujemo da se detaljno informišu o načinu prijavljivanja na ovom linku.

Rok za prijavljivanje je kraj novembra 2016.

Istraživačka stanica Petnica podstiče učenike iz svih sredina (bez obzira na veličinu mesta stanovanja ili školovanja) i bez obzira na socio-ekonomsko stanje u porodici da se prijave za učešće na Programima u 2017. godini.

Pre nego što učenici počnu da popunjavaju fomulare pozivamo ih da pažljivo pročitaju dokument, a pre nego što počnu da pišu autobiografiju da pogledaju sugestije u dokumentu.


Stručni selekcioni tim će posebno obratiti pažnju na kandidate koji dolaze iz malih i/ili siromašnih sredina.

Finansijsko stanje škole ili porodice ne sme biti selekcioni faktor za izbor najboljih učesnika Programa u Petnici.